פנקייק-ללא-גלוטן-מתכון

פנקייקים ללא גלוטן המתכון המושלם

פנקייקים ללא גלוטן המתכון שאתם חייבים להכין. אם אתם מחפשים את הפנקייק המושלם שגם חף מגלוטן, הגעתם למקום הנכון! המדריך הבא מבוסס על המתכון המעולה מאתר “עידיתוש מתכונים”, שם תמיד תמצאו רעיונות יצירתיים וטעימים שמתאימים לכל המשפחה. המתכון הזה לפנקייקים רכים ואווריריים מושלם לארוחת בוקר, בראנץ’ או קינוח – והכול בלי טיפת גלוטן.

מרכיבים להכנת פנקייק:

  • 1כוס קורנפלור (מידת כוס 180 מ”ל לשתייה קרה חד פעמית)
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כוס חלב רגיל / צמחי
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 2 כפות סוכר חום דמררה
  • 1 כף דבש
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 ביצה (לארג’)

        תוספות:

  • סירופ מייפל
  • כדורי מלון
  • אבקת סוכר
  • לעיטור עלה נענע

הכנת בלילה לפנקייקים 20-22 יחידות:

  1. לערבב את כל הנוזלים יחד לבלילה אחידה.
  2. להוסיף את הקמחים בשתיים שלוש פעימות ולערבב עם מטרפה ידנית עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה.
  3. לחמם מחבת מחבת נון סטיק (עם ציפוי טפלון) על אש בינונית.
  4. בעזרת מצקת ליצוק את הבלילה למחבת כל פעם יחידה אחת או למחבת שקעים שמיודעת להכנת פנקייק.
  5. לאחר שמופיעות בועיות על פני הפנקייק להרים בזהירות עם תרבד ולהפוך.
יציקת-הבלילה-לפנקייקים-ללא-גלוטן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Scroll to Top
דילוג לתוכן